MASSATGE REAFIRMANT

Estan indicats per a persones que presenten una pell amb flaccidesa en abdomen, glutis, cames o braços. La pèrdua de pes és sempre saludable. No obstant això, en alguns casos, aquesta ve acompanyada amb una mica de flacciditat. Amb el massatge reafirmant es retorna a la zona aquesta falta de nutrients i oxigen necessaris, aconseguint d'aquesta manera reafirmar el teixit i donar un aspecte més jove a la pell.

És un massatge que pot variar d'intensitat per tal d'aconseguir l'efecte desitjat. Consisteix en petites percussions enèrgiques a les zones afectades com l'abdomen, les cuixes, els glutis o els malucs. El massatge reafirmant manté la salut de la pell, et torna l'aspecte ferm i terç, també redueix el volum i greix localitzat.
Per aconseguir resultats es recomana no prendre menys de 12 sessions com a mínim 2 vegades a la setmana, no en dies consecutius.
Durant el procés de tractament reafirmant es recomana seguir una alimentació sana (dieta hipocalòrica), beure 2 litres d'aigua al dia i en el possible realitzar una mica d'exercici físic, per exemple caminades de 30 minuts diaris.