MASSATGE FACI-CRANIAL

El massatge facial abasta un conjunt de tècniques basades en manipulacions manuals sobre el cutis amb el propòsit que els teixits cutanis dèrmics i musculars conservin pel major temps possible la seva elasticitat i fermesa, i donar d'aquesta forma al rostre una aparença juvenil i bella.
És a més, un tractament de bellesa molt comú i buscat, principalment per les dones, ja que com tot massatge, omple la pell de grans beneficis. I atès que la nostra cara és la nostra carta de presentació, val la pena mantenir-la ferma, elàstica i radiant.

Els tractaments facials són cada vegada més populars, avui dia donats els beneficis del massatge, s'acompanyen d'un massatge al cutis. El qual, justament és de les parts que més agrada la gent per la sensació de confort i relaxació que genera.
Recordeu, que a la cara també hi ha músculs, que igual de la resta dels altres músculs del cos, requereixen d'atenció i són també susceptibles a la flacciditat.
El massatge facial és ideal per evitar i alleujar les tensions de la vida diària que es reflecteixen en la nostra expressió facial.
Efectes:
• Activa circulació sanguínia
• Millora circulació limfàtica
• Accelera la regeneració cel·lular