MASSATGE ANTICEL·LULITIC

El massatge anticel.lulític és una tècnica de massatge molt difosa i resulta eficaç per reduir la cel·lulitis.
Té la propietat de fragmentar les molècules cel.lulíticas, que en ser més petites es facilita la seva eliminació per vies naturals. També afavoreix la relaxació ja que posseeix un efecte analgèsic quan es presenten els casos de cel·lulitis dolorosa.

La pressió i el moviment que acompanyen al massatge anticel.lulític, solen exercir una pressió mecànica sobre els teixits, influint directament sobre les venes i els vasos limfàtics que quan es troben comprimits per diversos nòduls cel·lulítics, depenent del grau de cel·lulitis que tingui la pacient, i d’aquesta manera, es produeix un millorament en l’eliminació de toxines mitjançant el sistema venós de retorn.
Els massatges anticel·lulitics només tindran l’efecte esperat si estan ben fets, ja que un mal massatge pot arribar a empitjorar el quadre de mobilització dels teixits i fins pot ocórrer que la zona on es concentra la major part de la cel·lulitis s’endureixi. Per aquestes raons és fonamental la qualitat del servei proporcionat i la professionalitat de la persona que el porta a terme.